Ultimate Marvel Quiz

If new questions are added and answers are changed or you find any questions that are not present here or if your score was not 100% with the answers on our site, please let us know in the comments section below or through the contact us form. We will update the answers as soon as we can. Don’t forget to include the link of the quiz you encountered.

Q 1. What color is the space stone?

ANSWER: Blue

Q 2. What is Aunt May’s full name?

ANSWER: May Reilly Parker

Q 3. Where is The Black Panther from?

ANSWER: Wakanda

Q 4. Who voices Peter Parker in the Spiderman: Into The Spiderverse film?

ANSWER: Chris Pine

Q 5. Which of these is one of Iron Man’s attacks from the Marvel vs Capcom series?

ANSWER: Repulsor Blast

Q 6. Which of these Marvel Heroes is worthy of using Mjolnir in the Marvel Films?

ANSWER: Captain America

Q 7. What type of radiation created The Incredible Hulk?

ANSWER: Gamma

Q 8. What is the strongest metal in the Marvel universe?

ANSWER: Enchanted Uru

Q 9. Who is the father of Scarlet Witch and Quicksilver?

ANSWER: Magneto

Q 10. What type of metal covers Wolverine claws?

ANSWER: Adamantium

Q 11. What type of radiation created The Incredible Hulk?

ANSWER: Lawyer

Q 12. What is the name of Thor’s Alter Ego?

ANSWER: Donald Blake

Q 13. How did She-Hulk get her powers?

ANSWER: She had a blood transfusion with The Hulk

Q 14. What is Luke Cage’s real name?

ANSWER: Carl Lucas

Q 15. How did the Inhumans get their powers?

ANSWER: Terrigen

Q 16. What alien race is the Venom Symbiote from?

ANSWER: Klyntar

Q 17. What was the Silver Surfer’s original name?

ANSWER: Norrin Radd

Q 18. Who is Corsair the father of?

ANSWER: Cyclops

Q 19. Who came up with the name Avengers in the Marvel comics?

ANSWER: The Wasp

Q 20. Luke Cage and Jessica Jones’ child becomes what super hero in the future?

ANSWER: Captain America

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *