The Ultimate Simpsons Quiz Answers

If new questions are added and answers are changed or you find any questions that are not present here or if your score was not 100% with the answers on our site, please let us know in the comments section below or through the contact us form. We will update the answers as soon as we can. Don’t forget to include the link of the quiz you encountered.

1. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Homer

2. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Lisa

3. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Maggie

4. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Apu

5. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Moe

6. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Barney Gumble

7. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Mr. Burns

8. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Ned Flanders

9. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Milhouse

10. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Edna Krabappel

11. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Principal Skinner

12. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Sideshow Bob

13. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Barney Gumble

14. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Nelson Muntz

15. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Ralph

16. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Bart

17. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Krusty the Clown

18. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Marge

19. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Smithers

20. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Carl Carlson

21. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Lenny Leonard

22. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Comic Book Guy

23. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Grandpa Simpson

24. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Groundskeeper Willie

25. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Martin

26. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Patty Bouvier

27. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Hibbert

28. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Troy McClure

29. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Kearney

30. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

ANSWER: Todd

Author: admin

One thought on “The Ultimate Simpsons Quiz Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *