The Superb Speller Quiz Answers

In this quiz, you will have to find the exact spelling of the words depicted in the pictures.So, please try to find the answers of quiz on ur own.

Q1.Which of these is spelled correctly?

Option:

  • Cot
  • Cet
  • Cat
  • Cap

Answer: Cat

Q2.Which of these is spelled correctly?

Option:

  • Eight
  • Eigh
  • Eighte
  • Eighth

Answer: Eight

Q3.Which of these words describes the picture?

Option:

  • Further
  • Feather
  • Farther
  • Father

Answer: Father

Q4.Which of these is spelled correctly?

Option:

  • Togethor
  • Together
  • Togetether
  • Togther

Answer: Together

Q5.Which of these is spelled correctly?

Option:

  • Scinice
  • Sience
  • Sceince
  • Science

Answer: Science

Q6.Which of these is spelled correctly?

fadfdf

Option:

  • Beautiful
  • Beauitiful
  • Beautyful
  • Beautaful

Answer: Beautiful

Q7.Which of these will fill the blank space?

Option:

  • Especaily
  • Espeically
  • Especially
  • Especialy

Answer: Especially

Q8.Which of these will fill the blank space?

Option:

  • Garanty
  • Garantee
  • Guarantee
  • Guarante

Answer: Guarantee

Q9.Which of these would fill the blank space?

Option:

  • Reeking
  • Wreaking
  • Wrecking
  • Wreacking

Answer: Wreaking

Q10.Which of these would fill the blank space?

Option:

  • Potpurri
  • Potpouri
  • Potppouri
  • Potpourri

Answer: Potpourri

Q11.Which of these would fill the blank space?

Option:

  • Gramer
  • Grammar
  • Grammer
  • Gramar

Answer: Grammar

Q12.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Red
  • Orange
  • Blue
  • Green

Answer: Red

Q13.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Red
  • Blue
  • Green
  • Orange

Answer: Blue

Q14.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Green
  • Red
  • Orange
  • Blue

Answer: Green

Q15.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Green
  • Red
  • Orange
  • Blue

Answer: Orange

Q16.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Green
  • Orange
  • Red
  • Blue

Answer: Blue

Q17.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Red
  • Green
  • Orange
  • Blue

Answer: Green

Q18.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Orange
  • Red
  • Blue
  • Green

Answer: Green

Q19.Which of these is spelled corretly?

Option:

  • Allegaince
  • Allegience
  • Allegiance
  • Alegiance

Answer: Allegiance

Q20.Which of these would fill the blank space?

Option:

  • Unfortseen
  • Unforeseen
  • Unforseen
  • Unforthseen

Answer: Unforeseen

Q21.Which of these would fill the blank space?

Option:

  • Than, Then
  • Then, Than
  • Than, Than
  • Then, Then

Answer: Then, Than

Q22.Which of these is spelled corretly?

Option:

  • Hors D’oerves
  • Hors Derves
  • Hors D’oeuvres
  • Hor D’eouvres

Answer: Hors D’oeuvres

Q23.Which of these words is spelled corretly?

Option:

  • Dacquiri
  • Daiquiri
  • Daquiri
  • Daiquri

Answer: Daiquiri

Q24.Which of these words is spelled corretly?

Option:

  • Mischievous
  • Mischievious
  • Mischiveous
  • Mischevious
 

Answer: Mischievous

Q25.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Green
  • Red
  • Blue
  • Orange

Answer: Red

Q26.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Orange
  • Blue
  • Green
  • Red

Answer: Green

Q27.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Red
  • Green
  • Orange
  • Blue

Answer: Blue

Q28.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Orange
  • Blue
  • Red
  • Green

Answer: Red

Q29.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Green
  • Orange
  • Blue
  • Red

Answer: Green

Q30.What is the color of misspelled word?

Option:

  • Red
  • Orange
  • Blue
  • Green

Green

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *