Spot the Pig quiz

There are altogether 30 Possible questions in this quiz and they may be arranged alternately i.e. not in order in comparision with ur version of quiz. So, please while choosing answers, please check the questions and start the quiz

1.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: C

2.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: D

3.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: D

4.How many pigs are in the image?

Option:

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Answer: 4

5.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: A

6.How many pigs are in this image?

Option

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Answer: 6

7.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: C

8.How many pigs are in this image?

Option:

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Answer: 5

9.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: B

10.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: C

11.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: D

12.How many pigs are in this image?

Option:

  • 6
  • 8
  • 5
  • 9

Answer: 8

13.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: A

14.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: D

15.How many pigs are in this image?

Option:

  • 6
  • 8
  • 5
  • 9

Answer: 6

16.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: B

17.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: C

18.How many pigs are in this image?

Option:

  • 6
  • 8
  • 5
  • 9

Answer: 9

19.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: C

20.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: B

21.How many pigs are in this image?

Option:

  • 6
  • 8
  • 3
  • 5

Answer: 3

22.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: A

23.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: D

24.Can you spot the pig?

Option:

  • 9
  • 8
  • 10
  • 7

Answer: 8

25.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: A

26.How many pigs are in tis image?

Option:

  • 9
  • 11
  • 10
  • 7

Answer: 11

27.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: B

28.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: C

29.How many images are there?

Option:

  • 6
  • 11
  • 5
  • 9

Answer: 11

30.Can you spot the pig?

Option:

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Answer: B

Author: xanettech

8 thoughts on “Spot the Pig quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *