Name This Superhero From an Extreme Closeup Quiz

If new questions are added and answers are changed or you find any questions that are not present here or if your score was not 100% with the answers on our site, please let us know in the comments section below or through the contact us form. We will update the answers as soon as we can. Don’t forget to include the link of the quiz you encountered.

Q 1. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Thor

Q 2. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Wonder Woman

Q 3. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Wolverine

Q 4. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Deadpool

Q 5. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Shazam

Q 6. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Green Lantern

Q 7. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Batman

Q 8. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Black Widow

Q 9. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Shuri

Q 10. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Aquaman

Q 11. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Hawkeye

Q 12. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Gamora

Q 13. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Venom

Q 14. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Ant-Man

Q 15. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Doctor Strange

Q 16. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Captain Marvel

Q 17. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Spider-Man

Q 18. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Scarlet Witch

Q 19. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Storm

Q 20. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Hellboy

Q 21. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Captain America

Q 22. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Okoye

Q 23. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Star-Lord

Q 24. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Vision

Q 25. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: T’Challa

Q 26. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Kitty Pryde

Q 27. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Jubilee

Q 28. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Layla Miller

Q 29. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Man-Thing

Q 30. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

ANSWER: Sharon Carter

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *