HearthStone Quiz

If new questions are added and answers are changed or you find any questions that are not present here or if your score was not 100% with the answers on our site, please let us know in the comments section below or through the contact us form. We will update the answers as soon as we can. Don’t forget to include the link of the quiz you encountered.

The answers may be in random order  please match the image with the question.

Q 1. PLAYER CASTS ‘ASSASSINATE’ ON ‘ACOLYTE OF PAIN’. ACOLYTE’S OWNER WILL:

ANSWER: Draw no cards.

Q 2. PRIEST HAS TWO SORCERER’S APPRENTICES ON BOARD AND TWO SHADOWFORMS IN HAND. HOW MANY TIMES CAN HE USE HERO POWER THIS TURN?

ANSWER: 3

Q 3. WHO DEVELOPED THE GAME HEARTHSTONE?

ANSWER: Blizzard Entertainment

Q 4. HOW MANY CARDS ARE IN A DECK?

ANSWER: 30

Q 5. HOW MANY MAIN TYPES OF CARDS ARE THERE?

ANSWER: 4

Q 6. WHAT IS THE RAREST CARD?

ANSWER: Legendary

Q 7. TRUE OR FALSE: THE ASSASSINATE CARD CAN DESTROY A MINION WITH DIVINE SHIELD.

ANSWER: True

Q 8. TRUE OR FALSE: YOU CAN INCREASE THE DAMAGE OF EYE FOR AN EYE WITH SPELLPOWER.

ANSWER: True

Q 9. NAME THIS MINION CARD.

ANSWER: Sylvanas Windrunner

Q 10. NAME THIS CARD.

ANSWER: Star Aligner

Q 11. TRUE OR FALSE: CRAZED ALCHEMIST’S BATTLECRY CAN DESTROY MINION WITH 0 ATTACK.

ANSWER: True

Q 12. PRIEST HAS “KOBOLD GEOMANCER”, “MALYGOS” AND “PROPHETPRIEST HAS “KOBOLD GEOMANCER”, “MALYGOS” AND “PROPHET VELEN” ON BOARD. PRIEST PLAYS “MIND BLAST”. MIND BLAST DEALS: VELEN” ON BOARD. PRIEST PLAYS “MIND BLAST”. MIND BLAST DEALS HOW MANY DAMAGE:

ANSWER: 22

Q 13. TRUE OR FALSE: THE HUNTER’S ‘SNIPE’ WILL TRIGGER WHEN OPPONENT CASTS ‘ANIMAL COMPANION’.

ANSWER: False

Q 14. MAGE HAS SPELLBENDER SECRET READIED. OPPONENT ROGUE PLAYS SHADOWSTEP. WHAT HAPPENS?

ANSWER: Spellbender minion will return to mage’s hand.

Q 15. WHO SAYS ‘YOU’LL LOVE MY NEW RECIPE!’?

ANSWER: Crazed Alchemist

Q 16. WHO SAYS ‘PUT THIS APPLE ON YOUR HEAD.’?

ANSWER: Knife Juggler

Q 17. WHO SAYS ‘SOME DAY I’LL BE JUST LIKE YOU!’?

ANSWER: Sorcerer’s Apprentice

Q 18. WHO SAYS ‘I MUST SAFEGUARD THE LIGHT.’?

ANSWER: Keeper of the Grove

Q 19. TRUE OR FALSE: EARTH SHOCK CAN KILL TWILIGHT DRAKE OR SCARLET CRUSADER.

ANSWER: True

Q 20. PRIEST GAINS CONTROL OF PALADIN’S MINION WITH ‘BLESSING OF WISDOM’ ON IT. WHO WILL DRAW CARD IF THIS MINION ATTACKS?

ANSWER: Paladin

Q 21. TRUE OR FALSE: DEADLY SHOT CAN DESTROY FAIRY DRAGON.

ANSWER: True

Q 22. PALADIN CASTS TWO BLESSINGS OF WISDOM ON YOUNG DRAGONHAWK. YOUNG DRAGONHAWK ATTACKS TWICE. HOW MANY CARDS PALADIN WILL DRAW?

ANSWER: 4

Q 23. MAGE HAS LOREWALKER CHO AND COUNTERSPELL SECRET READIED. HIS OPPONENT CASTS HOLY LIGHT. WHAT HAPPENS?

ANSWER: Secret will cancel Holy Light, Cho will copy only Holy Light.

Q 24. PLAYER HAS IMP MASTER WITH 1 HP AND HEALING TOTEM ON BOARD. PLAYER ENDS TURN.

ANSWER: Imp master summons imp and survives, if she was summoned after totem.

Q 25. NAME THIS CARD.

ANSWER: Brann Bronzebeard

Q 26. PRIEST TAKES CONTROL OF AN ENEMY MINION, THEN ROGUE CASTS ‘SAP’ ON IT. WHAT HAPPENS TO THE MINION?

ANSWER: It will return to Priest’s hand.

Q 27. NAME THIS CARD.

ANSWER: Doomhammer

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *