Frozen Fanatic Quiz

If new questions are added and answers are changed or you find any questions that are not present here or if your score was not 100% with the answers on our site, please let us know in the comments section below or through the contact us form. We will update the answers as soon as we can. Don’t forget to include the link of the quiz you encountered.

Q 1. What is the name of Kristoff’s Reindeer?

ANSWER: Sven

Q 2. What is the name of Elsa and Anna’s Kingdom?

ANSWER: Arendelle

Q 3. Who did Kristoff grow up with?

ANSWER: Trolls

Q 4. Who is the actor that voices Olaf?

ANSWER: Josh Gad

Q 5. Which Duke called Elsa a monster?

ANSWER: Duke of Weselton

Q 6. Who suggested that Anna should see the Trolls to be healed when she was a child?

ANSWER: The King

Q 7. Which country does Frozen take place?

ANSWER: Norway

Q 8. How many brothers does Prince Hans have?

ANSWER: 12

Q 9. Who saves Anna from Freezing in her room?

ANSWER: Olaf

Q 10. What do Anna’s parents use to find the Trolls?

ANSWER: A Map

Q 11. What is the only thing Kristoff can afford to buy when he goes to the Wandering Oakens Trading Post?

ANSWER: Carrots

Q 12. What does the elder troll tell Elsa her greatest enemy will be?

ANSWER: Fear

Q 13. Which Christian Andersen fairy tale inspired Frozen?

ANSWER: The Snow Queen

Q 14. What other Disney film did Frozen Co-Director Chris Buck direct?

ANSWER: Tarzan

Q 15. What other Disney film did Frozen Co-Director Jennifer Lee direct?

ANSWER: Wreck-It-Ralph

Q 16. What sets the enchanted forest on fire in Frozen 2?

ANSWER: A Salamander

Q 17. Who is the villain of Frozen 2?

ANSWER: Duke of Weselton

Q 18. How many years does Frozen 2 take place after Frozen?

ANSWER: 3

Q 19. What does the character Ryder love?

ANSWER: Reindeer

Q 20. What sets the enchanted forest on fire in Frozen 2?

ANSWER: Elsa

Q 21. What crash course did Disney animators have to take when making Frozen?

ANSWER: Meteorology

Q 22. How many strands of hair did the animators give Elsa?

ANSWER: 420,000

Q 23. Which of these was a reason Frozen 2 was made?

ANSWER: Fans were confused on how Elsa got her powers

Q 24. Which of these statements is true?

ANSWER: Frozen 2 is the first Disney Princess movie to have a sequel in theaters

Q 25. What inspired Robert Lopez to create the song “The Next Right Thing”?

ANSWER: A conversation between Kristen Bell and Jennifer Lee

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *