Fresh fruit Quiz

In this quiz, you have to find the name of the fruits which u have seen in ur life.So, first guess it and check whether you are right or not.

1.What is the name of this fruit?

1 - Copy

Option:

  • Apple
  • Orange
  • Grapes
  • Peach

Answer: Grapes

2.What is the name of this fruit?

2 - Copy

Option:

  • Lime
  • Clementine
  • Plum
  • Kiwi

Answer: Kiwi

3.What is the name of this fruit?

3 - Copy

Option:

  • Blueberries
  • Raspberries
  • Strawberries
  • Blackberries

Answer: Blueberries

4.What is the name of this fruit?

4 - Copy

Option:

  • Vitamin – B
  • Folate
  • Vitamin – C
  • Potassium

Answer: Vitamin – C

5.What is the name of this fruit?

5

Option:

  • Pineapple
  • Banana
  • Rhubarb
  • Pear

Answer: Banana

6.What is the name of this fruit?

6 - Copy

Option:

  • Papaya
  • Loquat
  • Tamarind
  • Watermelon

Answer: Watermelon

7.What is the name of this fruit?

7 - Copy

Option:

  • Cherries
  • Sapote
  • Cranberries
  • Passion Fruit

Answer: Cherries

8.What is the name of this fruit?

8 - Copy

Option:

  • Strawberries
  • Bananas
  • Peaches
  • Raspberries

Answer: Bananas

9.What is the name of this fruit?

9 - Copy

Option:

  • Cantaloupe
  • Papapya
  • Honeydew
  • Marney

Answer: Honeydew

10.What is the name of this fruit?

10 - Copy

Option:

  • Custard Apple
  • Sugar Apple
  • Kumquat
  • Pineapple

Answer: Pineapple

11.What is the name of this fruit?

11 - Copy

Option:

  • Peach
  • Nectarine
  • Persimmon
  • Plum

Answer: Plum

12.WHICH OF THESE FRUITS HAS THE MOST VITAMIN – C?

12 - Copy

Option:

  • Guava
  • Tomato
  • Orange
  • Strawberry

Answer: Guava

13.What is the name of this fruit?

13 - Copy

Option:

  • Raspberries
  • Mulberries
  • Blackberries
  • Boysenberries

Answer: Mulberries

14.What is the name of this fruit?

14 - Copy

Option:

  • Cloudberry
  • Lingonberry
  • Vaccinium
  • Cranberry

Answer: Cranberry

15.What is the name of this fruit?

15 - Copy

Option:

  • Pummelo
  • Breadfruit
  • Mandarin
  • Grapefruit

Answer: Grapefruit

16.1.WHAT FRUIT WAS BANNED IN MOST OF THE UNITED STATES FOR MORE THAN HALF A CENTURY?

16

Option:

  • Durian
  • Prunes
  • Black Currant
  • Quince

Answer: Black Currant

16.2.WHAT FRUIT WAS BANNED IN MOST OF THE UNITED STATES FOR MORE THAN HALF A CENTURY?

16

Option:

  • Durian
  • Prunes Black
  • Currant
  • Quince

Answer: Prunes Black

17.What is the name of this fruit?

17

Option:

  • Mangosteen
  • Passionfruit
  • Lychee
  • Pitanga

Answer: Mangosteen

18.What is the name of this fruit?

18

Option:

  • Coco Plum
  • Pomegranate
  • Bull Head Nut
  • Persimmon

Answer: Pomegranate

19.What is the name of this fruit?

19

Option:

  • Pumpkin
  • Persimmon
  • Mammee Apple
  • Sapote

Answer: Persimmon

20.WHICH OF THESE IS THE STUDY OF FRUITS?

20 - Copy

Option:

  • Fetology
  • Pomology
  • Bromatology
  • Odonatology

Answer: Pomology

21.What is the name of this fruit?

21 - Copy

Option:

  • Soursop
  • Jackfruit
  • Durian
  • Feijoa

Answer: Jackfruit

22 .What is the name of this fruit?

22 - Copy

Option:

  • Fig
  • Mangosteen
  • Longan
  • Lychee

Answer: Longan

23.1 .What is the name of this fruit?

23-1 - Copy

Option:

  • Carambola
  • Pitanga
  • Feijoa
  • Breadfruit

Answer: Breadfruit

23.2 .What is the name of this fruit?

23

Option:

  • Carambola
  • Pitanga
  • Feijoa
  • Breadfruit

Answer: Carambola

24 .WHAT TYPE OF TREE MAKES THE LARGEST FRUITS IN THE WORLD? ?

24 - Copy

Option:

  • Phalsa Tree
  • Aegle Marmelos Tree
  • Java Plum Tree
  • Coco De Mer Palm Tree

Answer: Coco De Mer Palm Tree

25 .What is the name of this fruit?

25 - Copy

Option:

  • Prickly Pear
  • Pummelo
  • Pitanga
  • Dragon Fruit

Answer: Prickly Pear

26 .What is the name of this fruit?

26 - Copy

Option:

  • Quince
  • Rhubarb
  • Mamey
  • Tamarind

Answer: Rhubarb

27 .What is the name of this fruit?

27 - Copy

Option:

  • Breadfruit
  • Kumquat
  • Sugar Apple
  • Pummelo

Answer: Pummelo

28. WHICH OF THESE FRUITS USED TO BE A SYMBOL OF WEALTH IN THE 17TH CENTURY?

28 - Copy

Option:

  • Cherimoya
  • Pineapples
  • Oranges
  • Elderberries

Answer: Pineapples

29 .What is the name of this fruit?

29 - Copy

Option:

  • Quince
  • Soursop
  • Pitanga
  • Lemon

Answer: Quince

30 .What is the name of this fruit?

30 - Copy

Option:

  • Sapodilla
  • Black Sapote
  • Loquat
  • Coconuts

Answer: Sapodilla

Author: xanettech

One thought on “Fresh fruit Quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *