Country Shape Quiz

If new questions are added and answers are changed or you find any questions that are not present here or if your score was not 100% with the answers on our site, please let us know in the comments section below or through the contact us form. We will update the answers as soon as we can. Don’t forget to include the link of the quiz you encountered.

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: United States

Q 2. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Italy

Q 3. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Australia

Q 4. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: India

Q 5. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: United Kingdom

Q 6. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Mexico

Q 7. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Japan

Q 8. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: China

Q 9. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Egypt

Q 10. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Norway

Q 11. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Brazil

Q 12. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Argentina

Q 13. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Iraq

Q 14. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Panama

Q 15. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Spain

Q 16. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: New Zealand

Q 17. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Iceland

Q 18. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Vietnam

Q 19. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: South Africa

Q 20. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Austria

Q 21. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Libya

Q 22. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Saudi Arabia

Q 23. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Afghanistan

Q 24. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Thailand

Q 25. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Somalia

Q 26. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Sweden

Q 27. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Portugal

Q 28. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Mongolia

Q 29. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Peru

Q 30. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Bangladesh

Q 31. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Haiti

Q 32. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Denmark

Q 33. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Laos

Q 34. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Senegal

Q 35. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Nepal

Q 36. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Benin

Q 37. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Sudan

Q 38. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Mozambique

Q 39. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Nicaragua

Q 40. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Costa Rica

Q 41. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: France

Q 42. WHAT IS THE NAME OF THIS COUNTRY?

ANSWER: Chad

Author: admin

2 thoughts on “Country Shape Quiz

  1. DUDE YOU ARE AN ABSOLUTE LEGEND ! I REALLY AM THANKFUL SO MUCH !
    i always earn robux from answering the quizzes with your help , i mean EVERY SINGLE quiz is here so if anybody is wondering is this true or fake it’s actually so true and recommended so much ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *