Can you identify these common animal quiz

In this quiz, you will have to find the name of animals which u are seeing in the wild or nearby you, So, are u ready?? Let us start the quiz

1.What is the name of this animal?

Option:

  • Blue whale
  • shark
  • Bottlenose dolphin
  • killer whale

Answer: Bottlenose dolphin

2.What is the name of this animal?

Option:

  • A. Salamander
  • B. Toad
  • C.Frog
  • D.Tadpole

Answer: C

3.What is the name of this animal?

Option:

  • Pheasant
  • Parrot
  • Turkey
  • Peacock

Answer: Peacock

4.What is the name of this animal?

Option:

  • Koala
  • Squirrel
  • Racoon
  • Rat

Answer: Squirrel

5.What is the name of this animal?

Option:

  • Goldfish
  • Clownfish
  • Blackfish
  • Marlin

Answer: Clownfish

6.What is the name of this animal?

Option:

  • Porcupine
  • Anteater
  • Hedgehog
  • Mouse

Answer: HedgeHog

7.What is the name of this animal?

Option:

  • Squirrel
  • Skunk
  • Mouse
  • Racoon

Answer: Skunk

8.What is the name of this animal?

Option:

  • Coyote
  • Hyena
  • Wolf
  • Hound

Answer: Hyena

9.What is the name of this animal?

Option:

  • Macaw
  • Parrot
  • Blue bird
  • Blackbird

Answer: Macaw

10.What is the name of this animal?

Option:

  • Wolf
  • Fox
  • Coyote
  • Hound

Answer: fox

11.What is the name of this animal?

Option:

  • Monkey
  • Gorilla
  • Chimpanzee
  • Orangutan

Answer: Gorilla

12.What is the name of this animal?

Option:

  • Deer
  • Sheep
  • Liama
  • Alpaca

Answer: Alpaca

13.What is the name of this animal?

Option:

  • Beaver
  • Otter
  • Seal
  • Badger

Answer: Otter

14.What is the name of this animal?

Option:

  • Falcon
  • Eagle
  • Owl
  • Cuckoo

Answer: Eagle

15.What is the name of this animal?

Option:

  • Rhinoceros
  • Cattle
  • Moose
  • Buffalo

Answer: Rhinoceros

16.What is the name of this animal?

Option:

  • Duck
  • Swan
  • Flamingo
  • Goose

Answer: Swan

17.What is the name of this animal?

Option:

  • Deer
  • Buffalo
  • Elk
  • Moose

Answer: Moose

18.What is the name of this animal?

Option:

  • Leopard
  • Cheetah
  • Tiger
  • Liger

Answer: Leopard

19.What is the name of this animal?

Option:

  • Koala
  • Polar bear
  • Panda
  • Beaver

Answer: Panda

20.What is the name of this animal?

Option:

  • Alligator
  • Crocodile
  • komodo dragon
  • Lizard

Answer: Crocodile

21.What is the name of this animal?

Option:

  • Garter snake
  • Viper
  • Cobra
  • Rattle snake

Answer: Cobra

22.What is the name of this animal?

Option:

  • Grasshopper
  • Praying Mantis
  • Cricket
  • Caterpillar

Answer: Praying Mantis

23.What is the name of this animal?

Option:

  • Skunk
  • Lemur
  • Racoon
  • Monkey

Answer: Lemur

24.What is the name of this animal?

Option:

  • Polar Bear
  • Black Bear
  • Arctic Bear
  • White Bear

Answer: Polar Bear

25.What is the name of this animal?

Option:

  • Koala
  • Possum
  • Racoon
  • Wallaby

Answer: Koala

26.What is the name of this animal?

Option:

  • Jackal
  • Wildbeest
  • Giraffe
  • Okapi

Answer: Giraffe

Author: xanettech

4 thoughts on “Can you identify these common animal quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *